Kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmaları konuşuldu

Kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmaları konuşuldu

28 Eylül 2022 - 13:09

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2022 Yılı 3’üncü toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Milli Eğitim İl Müdürü Ferhat Yılmaz ile ilgili Kamu Kurum Müdürleri ve komisyon üyeleri katıldı.

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Çanakkale İl genelinde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısında; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nuray Gümrükçü tarafından kadına yönelik şiddetin kadın ve çocuklar üzerindeki etkileri hakkında katılımcılara bilgi verildi. Toplantı, görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde...
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi