RE/MAX Troia dev bir seminer ile 2023 vizyonunu açıkladı

RE/MAX Troia dev bir seminer ile 2023 vizyonunu açıkladı

16 Kasım 2022 - 19:41

2008 yılında Atatürk Caddesinde açılışını gerçekleştiren Çanakkale'nin ilk kurumsal gayrimenkul danışmanlığı firması RE/MAX Troia, 12Kasım Cumartesi günü düzenlediği seminer ile 2023-15. Yıl vizyonunu açıkladı.

Uluslararası eğitmen Barış Kılıçarslan' ın, RE/MAX Türkiye Büyüme Yöneticisi Leman Aydemir' in ve Saha Yöneticisi Burak Maknik' in katılımı ile gerçekleştirilen seminerde emlak sektöründen ve emlak sektörüne ilgi duyan 200 den fazla katılımcı vardı. Katılımcılar, Barış Kılıçarslan' ın "Gayrimenkulde Üst Düzey Başarı Prensipleri" eğitimi ile tüketiciye nasıl doğru hizmet verilir, müşteri memnuniyeti sağlamak, sürdürülebilir başarı vb. konularda bilgi alırken, RE/MAX Troia ekibinin hazırladığı müzik ve video gösterileri ile keyifli bir gün geçirdiler.

Seminer sonunda katılımcılara konuşma yapan RE/MAX Troia Broker' ı Aytek Topuzoğlu, "2023 bizim 15., RE/MAX Türkiye'nin 25., RE/MAX in 50. ve Cumhuriyetimizin 100. yılı. Eğer yeni bir hedef ile yolunuza devam etme kararı aldıysanız, 2023 yılı bu yeni başlangıç için en doğru zaman olacaktır diye düşündük. 15 yıldır Çanakkale' de bir çok ailenin hayalindeki gayrimenkule sahip olmasını sağlarken, büyük başarılar elde ettik. Bundan sonra Barbaros ve Kepez ofislerimizi RE/MAX Troia etik değerlerine uygun gayrimenkul danışmanları ile büyütürken, her ay düzenleyeceğimiz eğitim, seminer, konferans gibi organizasyonlara tüm emlak sektörü ve emlak sektörüne ilgi duyanları davet ederek sektörel gelişime de fayda sağlayacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde...
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi