112 Acil Çağrı Hizmetleri Görüşüldü

112 Acil Çağrı Hizmetleri Görüşüldü

28 Eylül 2022 - 13:08

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu 2022 yılı 2’inci Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, Çanakkale 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür V. İbrahim Tarı, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu ve kurum temsilcileri katıldı.

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısında; acil çağrı hizmetlerinin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması, ilgili birimler arasındaki iş birliği ve koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan faaliyet raporu ve planlanan faaliyet konuları görüşüldü. Toplantıda; Çanakkale 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür V. İbrahim Tarı tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi faaliyetleri ile ilgili katılımcılara bilgi verildi. 112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu toplantısı görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

Toplantı öncesinde, 112 Acil Çağrı Merkezi, Kent Güvenliği Yönetim Sistemi Birimi ve GAMER birimini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, personelle bir süre sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi alarak, görevlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ 2023 En’leri Kalite Ödülleri Verildi
ÇOMÜ 2023 En’leri Kalite Ödülleri Verildi