Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Çanakkale’de ziyaret ve...

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Çanakkale’de ziyaret ve incelemelerde bulundu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasında Çanakkale’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

22 Mart 2024 - 10:45

Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Sarıçay 3. Köprüde incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya DSİ Balıkesir Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan ve yetkililer tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Sarıçay 3. Köprü incelemesinde; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur Erdem, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin Dilber, Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay, AK Parti 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu,  Orman Bölge Müdürü Enver Demirci ve AK Parti İl  Başkanı Naim Makas hazır bulundu.   

Sarıçay 3. Köprü incelemesinin ardından İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan tarafından yapılan çalışmalarla ilgili brifing verildi. 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ziyareti toplu foto çekimi ile son buldu. 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ziyaretinin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce desteklenen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi Tohum ve Sera Örtü Naylonu Temini, Hayvancılık Genel Müdürlüğünce Desteklenen Meme Sağlığı ve Süt Hijyeni Projesi Kapsamında Sağım Hijyen Seti İle Bitki Koruma Ürünleri Ambalaj Atığı Bertaraf Projesi konteyner teslim törenine katıldı.

Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat, Çanakkale  Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur Erdem, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin Dilber, Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, DSİ Genel Müdürü  Mehmet Akif Balta, Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay, AK Parti 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu,  Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, AK Parti İl  Başkanı Naim Makas, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Ziraat Odalarının başkanları, üreticiler, muhtarlar, kooperatif ve birlik başkanlarının katıldığı törende;  Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz tarafından birer  konuşma yapıldı.

Çanakkale Ticaret Borsasında gerçekleştirilen törende; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz tarafından üreticilere temsili tohum çekleri, sera naylonu , konteyner ve tohumları verildi. 

Törenin ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat ve Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Ticaret Borsasında sektör paydaşları toplantısına katıldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve beraberindekiler Kolin Hotelde Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar programında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti