Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan Anıldı

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan Anıldı

10 Eylül 2022 - 15:17

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, şehadetinin sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanarak şehit düşen Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Şehadetinin Sene-i devriyesinde Hastane Bayırı Şehitliğinde düzenlenen anma programında anıldı.

Hastane Bayırı Şehitliğindeki anma programına; Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Gündüz Bağcı, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gülşen Uz, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Sebahat Korkmaz Demir, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin, şehidimizin annesi Esma Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızları Eylül ve Elif Naz Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, Gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Vali İlhami Aktaş, Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ı anma programında şehidimizin annesi Esma Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızları Eylül ve Elif Naz Erdoğan ile bir süre görüşüp sohbet ederek şükran ve minnet duygularını iletti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, şehitlerimiz için duaların okunmasının ardından Harbiye 1991’liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın özgeçmişi okunarak şehidin kabrine çelenk bırakıldı. Erdoğan’ı anma programı yapılan ikramların ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde...
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi