Çanakkale, Cumhuriyet Bayramı İçin Hazırlandı

Çanakkale, Cumhuriyet Bayramı İçin Hazırlandı

27 Ekim 2022 - 21:03

Bu yıl Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş yıl dönümünü kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde kent, Türk Bayrakları, Atatürk posterleri ve Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajlarıyla donatıldı.

Cumhuriyetimizin 99. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında başta Demircioğlu Caddesi olmak üzere kentin pek çok noktası boydan boya Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılırken, çeşitli noktalara da Çanakkale Belediyesinin kutlama mesajları asıldı.

Cumhuriyet coşkusunu kentliler ile birlikte yaşamak amacı ile Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kentliler Cumhuriyet Bayramının coşkusunu doyasıya yaşayacak. Bu kapsamda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Fener Alayı ile de Cumhuriyet Coşkusu taçlanacak. 

Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

Konser

İ.T.Ü. Türk Müziği Devlet Konservatuarı Şan Bölümü Mezunu Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir Konseri, 27 Ekim 2022 Perşembe günü , saat 20.00'de Hoşgörü Parkı'nda.

Sergi

Farklı ülkelerden 99 sanatçı/tasarımcının illüstrasyon çalışmalarının Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde sergileneceği “Dardanelles99” isimli Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 13:30'da Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde. 

Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Merkezi 

Gençlerin, çocukların, her yaştaki kentlilerin sporla buluşacağı, ayrıca farklı aktivitelerin de yer alacağı Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Merkezi açılışı, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 15:00'da Barbaros Mahallesi Lozan Caddesi'nde (17 Burda AVM arkası).

Fener Alayı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilecek olan Fener Alayı, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti