Çanakkale’de 2024-2028 Yılı Bölge Planı Çalıştayı

Çanakkale’de 2024-2028 Yılı Bölge Planı Çalıştayı

27 Ekim 2022 - 21:07

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen 2024-2028 Yılı Bölge Planı hazırlık çalışmaları çerçevesinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Çanakkale’de çalıştay gerçekleştirildi.

Güney Marmara Bölge Planı Çanakkale İl Çalıştayı’na; Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Boğaz ve Garnizon Komutanlığı adına Deniz Albay Sabri Demir, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç,  İl Müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve STK’lar katılım gösterdi.

Güney Marmara Bölgesi’ndeki mevcut sorunları ve bunlara çözüm önerilerinin getirileceği, mevcut potansiyelin kullanılabileceği bir bölge planının oluşturulması için yapılacak çalışmalarının görüşüldüğü çalıştay, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.

Yapılan konuşmanın ardından Güney Marmara Bölge Planı Çanakkale İl Çalıştayı; GMKA Uzmanı Cansel Yıldız‘ın Bölge Planı hazırlanması ve 2024-2028 Güney Marmara Bölge Planının stratejik önceliklerini bilgilendirme sunumu ile devam etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ 2023 En’leri Kalite Ödülleri Verildi
ÇOMÜ 2023 En’leri Kalite Ödülleri Verildi