Çalıdağ, adaylığını açıkladı!

Çalıdağ, adaylığını açıkladı!

09 Kasım 2022 - 11:51

Av. Ali Aydın Çalıdağ, Çanakkale Kent Konseyi başkan adaylığını açıkladı.

20 Kasım’da yapılacak seçimler öncesinde Kent Konseyi başkanlığı yarışına Av. Ali Aydın Çalıdağ da katıldı. Çalıdağ düzenlediği basın toplantısında şu açıklamayı yaptı; “20 Kasım 2022 günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda; kentlinin yaşamına yön veren idari kararlara, karar alma süreçlerine halkın en aktif olarak katılımını sağlayan Kent Konseyinin Başkanlık ve Yürütme Kurulu seçimleri yapılacak.

Bir Çanakkale sevdalısı olarak, hiçbir siyasi etki ve baskı altında kalmadan, sivil toplum ve bireysel dinamikleri harekete geçirmek, bu büyük gücü cesaretlendirmek, bu güç harekete geçtiğinde önünde ya da arkasında değil birlikte yürümek için yanında olmak amacıyla Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığı görevine talibim.

Çanakkale Kent Konseyinde Meclis Başkanı olarak görev yaptığım 4 yıllık sürede, bu yapının işleyişi hakkında sahip olduğum kapsamlı bilgi birikimini, gururla yerine getirdiğim Avukatlık Mesleğinin kazanımlarını Çanakkale'nin hizmetine sunarak, hem bu şehre hem de bu şehrin kutsal topraklarında yatan Şehit Dedeme ve Babama karşı sorumluluklarımı yerine getirmek istiyorum.

Çanakkale halkının kendisine biçilen rolü değil, kendine biçtiği rolü oynamasını sağladığımızda kentin ve kentlinin refah seviyesinin, mutluluğunun, ekonomik gücünün, demokrasi inancının ve özgürlüklerinin daha da artacağı inancıyla bu yolda çalışmaya ve kentin tüm paydaşlarını daha çok çalıştırmaya adayım.

Böyle bir kent hayalini birlikte gerçekleştirmek üzere genel kurul katılımcılarının desteklerine talibim. Demokrasiye olan inancımla; sağduyulu ve sivil topluma inanan kamu kuruluşu, siyasi parti, dernek, oda, meslek örgütü ve sendika temsilcilerinin seçiminin Kentimiz için hayırlı sonuçlar yaratmasını diliyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÇTSO yönetiminden Başkan Erkek’e hayırlı olsun ziyareti
ÇTSO yönetiminden Başkan Erkek’e hayırlı olsun ziyareti
Avustralya ve Yeni Zelanda heyetlerinden Vali Aktaş’a ziyaret
Avustralya ve Yeni Zelanda heyetlerinden Vali Aktaş’a ziyaret