Açılış dersini ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu verdi

Açılış dersini ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu Çanakkale Koleji'nin 28. Yıl Açılış Törenine katılarak açılış dersini verdi. 

12 Eylül 2023 - 11:08

ÇOMÜ Genel Sekreteri Oğuz Ünal’ın da bulunduğu açılış seremonisinde ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu, Üniversite olarak Türkiye’nin geleceği olan gençlere ve onların eğitim öğretimine büyük bir önem verdiklerinin altını çizerek şunları söyledi:

Kendinize İnanın ve Kararlı Olun

“Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri, yeni bilgiler öğrenmeleri ve özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri için her türlü desteği sağlıyoruz. Bugün sizlere ilham vermek ve motivasyonunuzu artırmak için buradayız. Hayatta başarılı olmak için öncelikle kendinize inanmanız, hedeflerinize ulaşmak için kararlı olmanız ve asla vazgeçmemeniz gerekir.”

Hayatınızı Akışı İçin En Kritik Gün, O Gün Bugün

Gerçek hayata hoş geldiniz. Matrix filmini izleyen var mı? İzleyenler bilir. Bir sahnede sorulur. Kırmızı hap mı? Mavi hap mı? Siz bundan sonraki hayatınızın akısını belirlemek için tam olarak bu filmdeki o noktadasınız. Bugün hayatınızın akışına yön vermek için en kritik gününüz: O gün bu gün.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde...
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi