Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Çanakkale’deydi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Çanakkale'deydi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi programlara katılmak üzere Çanakkale’ye geldi.

12 Mart 2024 - 10:02 - Güncelleme: 12 Mart 2024 - 10:23

Çanakkale programı kapsamında Çan/Etili – Bayramiç Çevre Yolları ve Çanakkale/Merkez Sarıcaeli Kavşağı açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapıldı.

Halk oyunlarının gösteriminin izlenmesinin ardından Çan/Etili – Bayramiç Çevre Yolları ve Çanakkale/Merkez Sarıcaeli Kavşağı açılışı törenine geçildi.

Açılış Törenine; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Karayolları Bölge Müdürleri, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum ve kuruş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesim töreniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve protokol üyeleri tarafından Çan/Etili, Bayramiç çevre yolları ve Çanakkale Merkez Sarıcaeli Kavşağı’nın toplu açılışı gerçekleştirildi.

Çan/Etili – Bayramiç Çevre Yolları ve Çanakkale/Merkez Sarıcaeli Kavşağı açılışı programı günün anısına hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde...
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi