Şehit Tuğgeneral Erdoğan dualarla anıldı

Şehit Tuğgeneral Erdoğan dualarla anıldı

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

11 Eylül 2023 - 10:53

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanarak şehit düşen Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, Şehadetinin Sene-i devriyesinde Hastane Bayırı Şehitliğinde düzenlenen anma programında, rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

Hastane Bayırı Şehitliğindeki anma programına; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Hazır, şehidimizin annesi Esma Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızları Eylül ve Elif Naz Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, Şehit Aileleri dernekleri, Gazi Dernekleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Vali İlhami Aktaş, Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ı anma programında şehidimizin annesi Esma Erdoğan, eşi Emine Erdoğan kızları Eylül ve Elif Naz Erdoğan ile bir süre görüşüp sohbet ederek şükran ve minnet duygularını iletti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, şehitlerimiz için duaların okunmasının ardından Harbiye 1991’liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın özgeçmişi okundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti