Şehit polis memleketine uğurlandı

Şehit polis memleketine uğurlandı

19 Ekim 2022 - 22:40

Çanakkale’den görev için Balıkesir’e giderken Havran’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandıktan 11 gün sonra hastanedeki yaşam savaşını kaybederek şehit olan Polis Memuru Hızır Bekir Baybörü’nün naaşı memleketine uğurlandı.

Çanakkale Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Hızır Bekir Baybörü, 8 Ekim tarihinde Balıkesir'e görevli olarak giderken meydana gelen trafik kazasında yaralanarak, kaldırıldığı Balıkesir Şehir Hastanesinde bugün (19 Ekim) şehit oldu. Acı haber Çanakkale emniyetini yasa boğarken, 11 gün süren yaşam savaşını kaybeden Şehit Polis Baybörü'nün naaşı Balıkesir 9. Ana Jet Üssü'nden Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait uçakla memleketi Ankara'ya uğurlandı. Törene;  Balıkesir Vali Hasan Şıldak, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, 9. Ana Jet Üs Komutanı Cihangir Kemal Yüzçelik, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Balıkesir Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı fotoğraflı paylaşımda, “Geçirdiği elim trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memurumuz Hızır Bekir Baybörü'nün naaşını memleketi Ankara'ya uğurladık” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti