Mersin’e atanan Karadağ’a veda ettiler

Mersin'e atanan Karadağ'a veda ettiler

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ'ın, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanması sebebiyle kurum personeli tarafından veda programı düzenlendi.

25 Eylül 2023 - 11:52

Düzenlene programa; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanları, Kurum Amirleri, Birlikler, Kooperatifler, Muhtarlar ve İl/İlçe Müdürlüğü personelleri katıldı.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, yaptığı konuşmada: “Hayatımın On yıl gibi çok önemli bir kısmında; toprakları tarih kokan ve kutsal olan bu aziz şehirde bana hizmet etmeyi nasip ettiği için öncelikle Yüce Allah'ıma sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Görev yaptığım sürece gururdan - kibirden uzak, iş odaklı olarak bütün personelimle gece gündüz, yağmur-çamur demeden özveri ile çözüm odaklı olarak çalıştık. Kamu kurumları, STK'lar, Muhtarlar ve devlet büyüklerimizle geliştirdiğimiz projeleri hayata geçirmek için hep birlikte mücadele ettik. Başımızın tacı çiftçilerimizin dertleri ile dertlendik, mutlulukları ile mutlu olduk. Onların daha iyi üretmesi ve daha çok kazanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Çanakkale'miz ve çiftçilerimiz için irili ufaklı yüze yakın proje yaptık. Görev yaptığım bu süre içinde elbette hatalarım ve eksiklerim olmuştur. Ancak, Allah'a şükürler olsun ki bilerek veya isteyerek hiçbir yanlış iş yapmadım. Ne devletimizin ne de büyüklerimizin güvenini sarsacak, gururunu incitecek bir fiiliyatta bulunmadım.

Kurum olarak özellikle çiftçilerimizle var olan gönül bağını ve onların bize olan güvenlerini daha üst seviyelere taşıdık. Görev yaptığım zaman içinde her saatinden, her dakikasından büyük bir haz aldığım, mutlu olduğum bu topraklara, çok kıymetli insanlara, değerli büyüklerime ve dostlarıma artık veda zamanı gelip çatmıştır.

Güzel anılarla dolu olan bir yerden, bir ortamdan ayrılmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bu nedenle gönlüm, yüreğim burada olacaktır. Sizleri ve bu toprakları hiç unutmayacağım. Görev yaptığım zaman içinde mutlaka kırgınlıklar olmuştur. Kırdığım insanlar olmuştur. Ben herkesten haklarını bana helal etmesini istiyorum.

Buradaki çalışma süresince yardım ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve varlıklarından güç aldığım; başta Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ olmak üzere Sayın Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Ticaret Odalarımıza, Ticaret Borsalarımıza, Ziraat Odalarımıza, Birliklerimize, Kooperatiflerimize, Muhtarlarımıza ve başımızın tacı çiftçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, on yıldır her türlü zor şartlarda bile uyum içinde çalıştığımız değerli personelime teşekkür ediyorum.  Herkese sağlık, sıhhatler diliyorum. Bir ömür boyu mutlu ve başarılı olmanızı yürekten istiyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti