Çıplak Köyünde Şeker Pancarı İlk Hasadı

Çıplak Köyünde Şeker Pancarı İlk Hasadı

Çanakkale'de şeker pancarının üretiminin arttırılması ekonomik değerinin yanında istihdam ve tarımsal üretimde devamlılığının sağlaması amacıyla Çıplak Köyünde yılın ilk Şeker Pancarı hasadı tarla günü etkinliği gerçekleştirildi.

09 Ekim 2023 - 15:36 - Güncelleme: 23 Ekim 2023 - 16:47

Şeker pancarı hasadı tarla günü etkinliğine; Vali İlhami AKTAŞ, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Çıplak Köyü Muhtarı Ufuk GÖÇOĞLU, Birlik Başkanları, Muhtarlar, üreticiler ve Çıplak Köyü sakinleri katıldı.
İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN ve tarla sahibi İlhan ULUS tarafından yapılan konuşmaların ardından bereket duası ile yılın ilk Şeker Pancarı hasadı gerçekleştirildi.
Üreticilerle bir araya gelerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, olağanüstü gayret göstererek tarım üretimine büyük katkıda bulunan çiftçilerimize çalışmalarında başarılar dileyerek, hasatlarının bol, kazançlarının bereketli olması temennisinde bulundu.
Şeker pancarı ilk hasat tarla günü etkinliği fotoğraf çekiminin ardından Çıplak Köy meydanında yapılan ikramla son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti