Bayram tatili dönüşünde trafik tedbirleri kesintisiz uygulanıyor

Bayram tatili dönüşünde trafik tedbirleri kesintisiz uygulanıyor

Ramazan Bayramı tatili dönüşünde kazaları en aza indirmek için Çanakkale İl genelinde Emniyete ve Jandarma birimleri vatandaşımızın trafik güvenliği için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

14 Nisan 2024 - 16:01

Çanakkale İl genelinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 14 noktada 492 personel ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 15 Yol Kontrol ve Araması olmak üzere 75 noktada 450 personel ile Ramazan Bayramı tatili dönüşünde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla görev yapıyor.

Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, “Mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için özveri ile görevlerini yapan Emniyet ve Jandarma personeline görevlerinde başarılar diliyor, Vatandaşlarımıza kazasız hayırlı yolcuklar yapmalarını temenni ediyoruz” denildi.

Diğer yandan Vali İlhami Aktaş, bayram tatili dönüşü dolayısıyla artan trafik yoğunluğuna karşı Opel Polis uygulama noktasında alınan tedbirleri yerinde inceledi.

İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman’ın da bulunduğu incelemelerde Vali İlhami Aktaş, uygulama noktasında görevli Emniyet Personeliyle bir süre görüşüp yapılan uygulamalar ve faaliyetler hakkında bilgi alarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Durdurulan araçlardaki sürücüler ve vatandaşlarımızla görüşüp trafik kurallarıyla ilgili uyarıcı bilgiler veren Vali İlhami Aktaş, güvenle seyahat edebilmeleri için yapılan uyarılara dikkat etmelerini isteyip kazasız hayırlı yolcuklar yapmaları temennisinde bulundu.

Vatandaşların trafik güvenliği için Çanakkale İl genelinde Emniyete ve Jandarma birimleri tarafından denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü belirten Vali İlhami Aktaş, bayram tatili dönüş yolunda karayollarımızda trafik yoğunluğu olduğunu ifade ederek vatandaşlarımızın trafik kurallarına ve alınan tedbirlere uymalarını istedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti