Başkan Gökhan teknik inceleme gezisinde

Başkan Gökhan teknik inceleme gezisinde

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, aralıksız sürdürdüğü teknik inceleme gezisi kapsamında Sarıçay üzerinde yapımına başlanan 4. Köprü ve şehir kabristanlığında gerçekleştirilen genişletme çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

15 Eylül 2023 - 15:12

Başkan Gökhan, teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak “Çanakkale Merkez Sarıçay 1. Kısım Taşkın Kontrol İnşaatı" kapsamında yapımına başlanan köprü projesi çalışma alanına ziyarette bulundu. Sarıçay üzerinde yapımına başlanan 4. Köprü hakkında yüklenici firma ve kontrollük teşkilatından teknik bilgi alan Gökhan, DSİ Müdürlüğüne teşekkür ederek, çalışmalarda başarılar diledi.

Mevcut ana ulaşım aksları ile entegre, kent içi trafik akışını rahatlatacak köprü yapım süreci ile birlikte İsmetpaşa ve Barbaros Mahallesi yakınlarındaki bağlantı yol çalışmalarının da büyük bir bölümü tamamlanmış olup, ocak ayı sonunda köprünün hizmet vermeye başlaması beklenmektedir.

Başkan Gökhan ardından Çanakkale Şehirler Arası Otobüs Terminali arkasında bulunan şehir kabristanlığında yapımı büyük bir hızla devam eden genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla Kenar ve teknik ekip eşliğinde alanı gezerek, burada yapılacak olan düzenlemelere ilişkin bilgi aldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti