Bigaspor Ziraat Türkiye Kupasında 2. Tura Yükseldi

Bigaspor Ziraat Türkiye Kupasında 2. Tura Yükseldi

14 Eylül 2022 - 10:21

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında TFF 3.Lig ekiplerinden Akhisarspor ile karşı karşıya gelen Bigaspor, karşılamayı Alperen Akar'ın attığı gol ile 1-0 kazanarak 2. tura adını yazdıran isim oldu.

Biga İlyas Bayram Stadı’ndaki müsabakada Çanakkale temsilcisi Bigaspor, TFF 3.Lig ekiplerinden Akhisarspor’u konuk etti. Taraftarların tribünleri doldurduğu karşılaşmayı Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan da izledi. 

Heyecanlı anlara sahne olan Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında tribünün desteğini de arkasına alan Bigaspor, 29’uncu dakikada Alperen Akar'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Sonrasında karşılıklı atakların yaşandığı müsabakada başka gol olmayınca tur atlayan taran mavi beyazlılar oldu. TFF 3.Lig ekiplerinden Akhisarspor’u kupada saf dışı bırakan Bigasporlu futbolular maç sonunda büyük coşku yaşarken, sevinçlerini tribündeki taraftarlarıyla paylaştı. Uzun süre ayakta alkışlanan oyuncular, kulübe gönül verenn destekçileriyle karşılıklı tezahürat yaparak galibiyeti kutladı.

Soyunma odasında da büyük coşku vardı. Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan Bigasporlu futbolcuları tebrik ederek birlikte galibiyet pozu verdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde...
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi