AK Parti İl Başkanı Makas’tan seyyar sandık açıklaması

AK Parti İl Başkanı Makas’tan seyyar sandık açıklaması

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ‘Seyyar Sandık’ başvurularının başladığını bildirdi.

05 Ocak 2024 - 09:10

Hastalığı veya engeli nedeniyle yatağa bağımlı vatandaşların, sandık ayağına gidiyor. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas “Seyyar Sandık” uygulamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Makas açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “Hastalığı veya Engeli nedeniyle yatağa bağımlı vatandaşlarımız sandığa gitmeyecek, sandık ayaklarına gelecek. Seyyar sandık uygulamasından yararlanabilmek için; yks.gov.tr adresinden alınacak talep formu ile Engelli veya hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin Aile Hekimlerinden alınacak ‘engeli nedeniyle yatağa bağımlı olduğu’ veya ‘hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı olduğu’ ibaresinin bulunduğu sağlık raporu ile bir yakını tarafından başvuru işlemi yapmaları gerekmektedir.

Mayıs 2023 genel seçimlerinde seyyar sandık seçmeni olan vatandaşlarımızın herhangi bir rapor yenilemeksizin yeniden başvuru yapmaları zorunlu olduğunu hatırlatmak isteriz.

4 Ocak Perşembe başlayan başvurular 17 Ocak Çarşamba tarihinde sona erecektir. Tüm hemşehrilerimizi bu konu hakkında bilgilendirmek isteriz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde...
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi