Yeni binadaki son durum incelendi!

Yeni binadaki son durum incelendi!

03 Ağustos 2022 - 15:00

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi çalışmalarını yerinde incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezileri kapsamında Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezini ziyaret etti.

Başkan Gökhan, çalışmaları tüm hızı ile devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasına yaptığı ziyarette çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra birim müdürleri ve teknik ekip ile birlikte binayı gezen Başkan Gökhan, çalışmaların ilerleyişi ve gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. 

Konuya ilişkin belediye internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi ile Yakın Çevresinin Düzenlenmesi İkmal Yapım İşi çalışmaları kapsamında; binanın dış cephesindeki kaplamaların büyük çoğunluğu tamamlanmış olup güneş kırıcı imalatlarının montajlarına başlanacaktır. Meydan izolasyonu ve son işlemlerinin büyük bir kısmı tamamlanmıştır. İç mekânda; koridor ve genel hacimlerin asma tavan imalatlarında sona gelinirken, ofis içlerinde bulunan asma tavan imalatlarına da başlanmıştır. Çatı terasları, galeri boşlukları ve merdivenlerin metal korkuluk imalatları ise devam etmektedir. Merdiven taş kaplamaları büyük çoğunlukla tamamlanmıştır. Islak hacim seramik ve lavabo imalatları da tamamlanmıştır. Ofis bölmelerinin montajı %90 oranında yapılmış olup, sonlandırmaları ve eksikleri tamamlanmaktadır. Çok amaçlı salon ve nikâh salonun akustik kaplamaları da devam etmektedir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Çanakkale’de SOLOTÜRK Coşkusu
Çanakkale’de SOLOTÜRK Coşkusu