Vali Aktaş kazazedeleri hastanede ziyaret etti

Vali Aktaş kazazedeleri hastanede ziyaret etti

03 Eylül 2022 - 15:34

Vali İlhami Aktaş, otobüs kazası olay yerini inceledi ve kazazede vatandaşları ziyaret etti.

Vali İlhami Aktaş, Ezine istikametinden Çanakkale İstikametine seyreden bir yolcu otobüsünün yoldan çıkmasıyla meydana gelen ve 1 kişinin vefat ettiği 54 kişinin yaralandığı trafik kazasının yaşandığı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş ve Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’in de bulunduğu kaza yeri incelemesinde Vali İlhami Aktaş, kaza ile ilgili İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ dan bilgi aldı.

Ardından yaralanan vatandaşların tedavi gördükleri Ezine Devlet Hastanesi, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanelerini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk’ten vatandaşların durumları hakkında bilgi aldı ve yaralılara acil şifalar diledi.

Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için bütün tedbirlerin alındığını ifade eden Vali İlhami Aktaş,  “Kazada vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Ziyaretlerde, Vali İlhami Aktaş’ a İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer de eşlik etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti