Uzman Çavuş Külcü, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzman Çavuş Külcü, Son Yolculuğuna Uğurlandı

28 Ağustos 2022 - 20:38

Gaziantep ilinde vefat eden Ulş. Uzm. Çvş. Turgay Külcü, memleketi Çanakkale’de dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Gökçalı Köyünde düzenlenen cenaze törenine; Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay,  Siyasi Parti Temsilcileri, askeri ve mülki erkan, Merhum Ulş. Uzm. Çvş. Turgay Külcü’nün ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Öğlen namazına müteakip Gökçalı köy meydanında kıldırılan cenaze namazının ardından Ulş. Uzm. Çvş. Turgay Külcü’nün cenazesi Gökçalı Köyü kabristanlığında tekbirler ve dualarla toprağa verildi.

Vefat eden Ulş. Uzm. Çvş. Turgay Külcü’nün cenazesine katılan Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit ve protokol üyeleri vefat eden Ulş. Uzm. Çvş. Turgay Külcü’nün  annesi Nevriye Külcü, Babası Yücel Külcü ve yakınlarına  başsağlığı dileklerinde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti