Kent Konseyi Başkanlığına Çalıdağ Seçildi

Kent Konseyi Başkanlığına Çalıdağ Seçildi

21 Kasım 2022 - 14:49 - Güncelleme: 28 Kasım 2022 - 11:24

Çanakkale Kent Konseyinin 20 Kasım 2022 Pazar günü gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda, Kent Konseyi Başkanlığına Av. Ali Aydın Çalıdağ seçildi.

Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde bulunan Ercan Adsız Salonu'nda düzenlenen genel kurula Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi, siyasi parti ve kamu kurumu temsilcileri de katılım gösterdi.

Başkan Gökhan'ın açılışını yaptığı genel kurul, divan seçimi ile devam etti. Divan Başkanlığını Profesör Doktor Pelin Kanten, Divan Başkan Yardımcılığını Osman Nuri Tatlı ve Katip Üyeliğini Gülseren Eren'in yaptığı genel kurulda faaliyet raporlarının okunmasının ardından Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığına aday olan Av. Ali Aydın Çalıdağ, Resul Karakurt ve Fadıl Kurt birer konuşma yaparak, katılımcılara projelerini anlatırken, yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Konuşmaların ardından genel kurulda seçim ile devam etti. 3 tur üzerinden gerçekleşen seçimde, ilk turda Ali Aydın Çalıdağ 66 , Resul Karakurt 54 ve Fadıl Kurt 16 oy aldı . İkinci turda başkan adaylarından Fadıl Kurt adaylıktan çekildiğini açıkladı. 3. turda ise Ali Aydın Çalıdağ 77 oy , Resul Karakurt 62 oy aldı.

Genel Kurul tarafından Başkanlığa seçilen Çalıdağ'ın yeni yürütme kurulu ise şu isimlerden oluştu; Nazlı Giral , Murat Badem , Ahu Kızılyay Toğanç , Muharrem Şahin , Gülay Aktaşçı , Kubilay Özben , Damla Yeltekin , Saim Nuri Yavuz ve Fadim Koçak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ 2023 En’leri Kalite Ödülleri Verildi
ÇOMÜ 2023 En’leri Kalite Ödülleri Verildi