Kasım ayında Çanakkale için 3 TOKİ İhalesi!

Kasım ayında Çanakkale için 3 TOKİ İhalesi!

01 Kasım 2022 - 10:38 - Güncelleme: 01 Kasım 2022 - 11:21

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kasım ayında Çanakkale’de üç farklı yerdeki konut projelerinin ihalelerini yapacağını duyurdu.

Kasım, Çanakkale için adeta TOKİ ihaleleri ayı olacak. Kent merkezindeki 509 adet konut ve 25 adet dükkan ile Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesindeki 104 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile Ezine ilçesindeki 388 adet konut ,12 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatları ihaleleri gerçekleştirilecek. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) internet sitesindeki bilgilere göre; Çanakkale’deki ilk ihale 7 Kasım’da Biga İlçesi Karabiga Beldesi 104 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için gerçekleştirilecek.

İkinci ihale ise 25 Kasım’da Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut Projesi kapsamında Çanakkale’nin Ezine ilçesindeki 388 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için yapılacak.

Son olarak de 28 Kasım tarihinde ise daha önce iptal edilen; Çanakkale kent merkezi Cevatpaşa Mahallesinde yapılması planlanan 509 adet konut ve 25 adet dükkan inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihale edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
Çanakkale turizminin her açıdan geliştirilmesi konuşuldu
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti