ÇTSO tarihinde bir ilk!


ÇTSO tarihinde bir ilk!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yeni döneminde görev alacak yeni yönetim kurulunu belirledi. ÇTSO yeni yönetiminde yer alacak Dardanel Şirketler Grubu İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önen Özoğuz, ÇTSO tarihindeki ilk kadın üye oldu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni döneminde görev alacak Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin belirlenmesine yönelik seçimleri tamamlandı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına T. Selçuk Semizoğlu seçilirken, Dardanel Şirketler Grubu İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önen Özoğuz, ÇTSO’da da yönetim kurulu üyesi görevini üstlenecek.

Üniversiteyi ABD’de Babson College’da Girişimcilik ve Pazarlama alanlarında çift dal eğitimi yaparak tamamlayan Ayşe Önen Özoğuz, 2017’de Koç Üniversitesi bünyesinde Yöneticiler İçin Finans Eğitimi’ni tamamladı. Kariyerine 2015 yılında MEC Global’ın New York ofisinde medya planlama ve satın almadan sorumlu proje ekibinin bir parçası olarak başlayan Özoğuz, 2016 yılından itibaren Dardanel Grubu’nda İthalattan Sorumlu Dış Ticaret Yöneticisi görevini üstlendi. Dardanel’in Yunanistan yatırımlarından ve restoran zinciri operasyonlarından sorumlu olan Ayşe Önen Özoğuz aynı zamanda, Dardanel Şirketler Grubu İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi.