Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Öncesi Gerekli Tedbirler Alındı


Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Öncesi Gerekli Tedbirler Alındı

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı hazırlık toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdare toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, ilçe kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Emniyet ve Jandarma Personelleri katıldı.

Toplantıda;  İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz tarafından 12 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olan 2022 – 2023 eğitim- öğretim yılında okullarda yapılacak hazırlıklar, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Personelleri tarafından ‘Güvenli Okul, Güvenli Gelecek’ projesi hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

İl genelinde eğitim öğretime başlayacak olan öğrencilerin huzur ve güven ortamında eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edebilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Vali İlhami Aktaş, “2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ülkemize, ilimize, eğitim camiamıza ve velililerimize hayırlı olmasını diliyor, evlatlarımıza başarılar, öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum" dedi. Toplantı görüş, öneri, ihtiyaç ve taleplerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.