“Çanakkale’miz yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline...

“Çanakkale’miz yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geldi”

08 Eylül 2022 - 11:20

Çanakkale’de yaş meyve sebze sektörü ile ilgili olarak yatırım yapmak isteyen yatırımcılar Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan S.Kaya Üzen, Erenoğlu Bitkisel ve Hayvansal üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erenoğlu ve Maz İnşaat Yetkilisi Osman Hacı Alioğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya üzen; “İlimizin yaşadığı büyük dönüşüm sonrasında Çanakkale’miz yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geldi. Köprümüz, OSB’ler, Teknopark vb birçok alanda adından söz ettiren yatırımlarla Çanakkale’miz bambaşka bir çehreye kavuştu. Bugün de yatırımcılarımız ile ilimizde yapmayı planladıkları yaş meyve sebze sektörü işleme, paketleme, depolama yatırımı ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk.  Yatırımcılarımıza, İlimizdeki makro projelere ve yatırım fırsatlarına ilişkin bilgiler verdik. Yatırımcıları İlimizde görmek, bölgede yeni iş sahalarının oluşmasına ve böylece istihdamın da artmasında olumlu bir çıktı olacağı düşüncesindeyiz" dedi

Ziyarette ayrıca ülke ekonomisi, iş ortamları, istihdam, teşvikler ve yatırım ortamı konularında istişareler gerçekleştirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÇTSO yönetiminden Başkan Erkek’e hayırlı olsun ziyareti
ÇTSO yönetiminden Başkan Erkek’e hayırlı olsun ziyareti
Avustralya ve Yeni Zelanda heyetlerinden Vali Aktaş’a ziyaret
Avustralya ve Yeni Zelanda heyetlerinden Vali Aktaş’a ziyaret