Çanakkale’de Tüp Bebek Merkezi Hizmete Açıldı

Çanakkale’de Tüp Bebek Merkezi Hizmete Açıldı

11 Kasım 2022 - 17:07

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite (Tüp Bebek) Merkezi açılışı gerçekleştirildi.
 
Açılış Programına; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, İl Müdürleri, Belediye Başkanları, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları, ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler, sağlık çalışanları, kurum temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
450 metrekarelik kapalı alanda en son teknolojik cihazlar ile donatılmış, genel ve özel uygulama bölümleri olmak üzere 4 ayrı bölümden oluşan Çanakkale'nin ve körfez bölgesinin ilk Tüp Bebek Merkezi olma özelliğine sahip Tüp Bebek Merkezinin açılışı programında AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.
 
Yapılan konuşmaların ardından ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite (Tüp Bebek) Merkezi, Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet tarafından kurdele kesimi gerçekleştirilerek, hizmete açıldı.
 
Açılış sonrasında Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite (Tüp Bebek) Merkezini gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet Tüp Bebek Merkezi hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Vali İlhami Aktaş, ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Merkezinin Çanakkale kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Çanakkale’mize hayırlı olsun dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÇTSO yönetiminden Başkan Erkek’e hayırlı olsun ziyareti
ÇTSO yönetiminden Başkan Erkek’e hayırlı olsun ziyareti
Avustralya ve Yeni Zelanda heyetlerinden Vali Aktaş’a ziyaret
Avustralya ve Yeni Zelanda heyetlerinden Vali Aktaş’a ziyaret