Çanakkale’de feci kaza 2 ölü 4 yaralı!

Çanakkale’de feci kaza 2 ölü 4 yaralı!

06 Ağustos 2022 - 12:51

Çanakkale’de Gelibolu-İstanbul karayolunun 25. kilometresindeki Şarköy-Kavakköy kavşağında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 2’si çocuk olmak üzere 4 kişide yaralandı.

Feci kaza saat 11.15 sıralarında Gelibolu-İstanbul karayolunun Şarköy-Kavakköy kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Gelibolu’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan ve içerisinde Almanya’da yaşayan gurbetçilerin bulunduğu otomobil, kavşaktan yola çıkmak isteyen 34 plakalı araç ile çarpıştı. Kaza sonrası ortalık adeta savaş alanına dönerken her iki otomobil de orta refüje çıktı. Yoldan geçen diğer sürücülerin bilgi vermesi üzerine kaza yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemeye göre,2  kişi hayatını kaybetti. Polis ve jandarma ekipleri yolda  başka bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Araçta sıkışan 2 kişi Gelibolu Belediyesi ve Kavakköy Belediyesi itfaiye ekipleri ile yoldan geçen diğer sürücüler ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında 2’si çocuk 4 yaralı Keşan ve Gelibolu Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

,

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Çanakkale’de ziyaret ve incelemelerde bulundu
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Çanakkale’de ziyaret ve...
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti
ÇOMÜ Stratejik Plan Lansmanı Gerçekleşti