Bulduğu Para ve Altın Dolu Çantayı Polise Teslim Etti

Bulduğu Para ve Altın Dolu Çantayı Polise Teslim Etti

05 Ekim 2022 - 12:40

Çan Belediyesi temizlik işleri personeli Nesrin Yakar, süpürgeye başladığı sabah saatlerinde içi altın ve para dolu olan bir çanta buldu. Çantayı alarak, içindeki değerli eşyalarla birlikte Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim etti.

Temizlik personeli Yakar’ı onurlu davranışı dolayısıyla tebrik eden Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan ve Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, kendisine hediye verdi. Konuya ilişkin konuşan Yakar, "Temizlik yaparken bir çanta fark ettim. İçerisine baktığımda altın ve para olduğunu gördüm ve hiç tereddüt etmeden emniyet müdürlüğüne götürdüm, teslim ettim. Çan Belediyesinden aldığım maaş bana yetiyor. Emniyet güçlerimiz sahibine teslim edecektir. Benim aldığım maaş bana yeter; benim zenginliğim vicdanımda gizli" dedi.

Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan; Yakar’ı tebrik ederek, “İlkeli, vicdanlı, ahlaklı ve duyarlı... Tüm güzel ifadeleri hak eden, örnek bir davranış sergileyen çalışma arkadaşım Nesrin Yakar'dan bahsediyorum. Bugün görevini ifa ederken sorumlu olduğu bölgede bulduğu ‘kıymetli eşyalar ile dolu’ bir poşeti emniyete teslim eden çalışma arkadaşımı gönülden tebrik ediyorum. Her şeyin de ötesinde ‘Benim aldığım maaş bana yeter; benim zenginliğim vicdanımda gizli’ diyerek gururuna ortak olduğum çalışma arkadaşım Nesrin Hanım'ı ödüllendirmenin mutluluğunu yaşıyorum” açıklamasında bulundu. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıl Dönümünde...
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi