Biga TSO’da yeni yönetim kurulu belirlendi

Biga TSO’da yeni yönetim kurulu belirlendi

17 Kasım 2022 - 16:44

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Biga TSO) 12 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılan Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimi ile belirlenen yeni Biga TSO Meclisi, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegesini 17 Kasım 2022 Perşembe günü yapılan seçimle belirledi.

Şadan Doğan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığındaki Biga TSO’nun yeni yönetim kurulunda Sedat Çakır, Tevfik Başarır, Ergin Sezen, Hakan Akın, Sedat Özer ve Özgür Yılmaz yer aldı. Biga TSO’da 12 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılan seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile birlikte yönetim kurulu başkanı ile yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB genel kurul delegesinin belirlendiği ikinci tur seçimler 17 Kasım Perşembe günü yapıldı. İlçe Seçim Kurulu temsilcilerinin gözetiminde saat 10.00’da başlayan oy kullanma işlemi, 24 meclis üyesinin oylarını kullanmasının ardından saat 12.00’de sona erdi.

İlçe Seçim Kurulu tarafından ilk olarak Yönetim Kurulunu belirleyen oylar sayıldı. Şadan Doğan 24 Meclis üyesinin oyu ile Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Meclis üyelerinin oylarıyla belirlenen Şadan Doğan’ın Yönetim Kurulu başkanlığındaki Biga TSO’nun 2022-2026 döneminde görev yapacak 7 kişilik yeni yönetim kurulunda Şadan Doğan, Sedat Çakır, Tevfik Başarır, Ergin Sezen, Hakan Akın, Sedat Özer ve Özgür Yılmaz yer aldı.

"GÜÇLÜ BİGA İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Bia Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan şunları söyledi: “12 Kasım Cumartesi günü üyelerimizin oylarıyla belirlenen 24 Meclis üyemiz, bugün yapılan seçimle Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegesini belirledi. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz 9 meslek grubu seçiminde olduğu gibi bugünkü seçimimizi de uyum içinde gerçekleştirdik. Seçimlerimizin tamamlanmasının ardından Meslek Komitelerimiz, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte zaman kaybetmeden Bigamıza hizmet etmeye başlayacağız. Üyelerimizin sorunlarını çözmek, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışacağız. Bize güvenerek 9 meslek gurubunda tam yetki veren değerli üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Odamız seçimlerinin üyelerimize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyorum.”

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Meclisi, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri şöyle oluştu.

Biga TSO Meclisi; Şadan Doğan, Tevfik Başarır, Erol Şener, Erhan Baş, Emre Birer, Cihan Ertaş, Süleyman Süle, Görkem Deniz, Sedat Özer, Ümit Ozan Kurak, Saim Bakar, Özgür Yılmaz, Oğuz Yavuzaslan, Mehmet Ali Çimen, Hakan Akın, Ümit Alşan, Serdinç Gündüz, Jale Kırbaş, Ezel Dişli, Melih Akyıl, Hüseyin Erdoğan, Sedat Çakır, Ergin Sezen, Bülent Canberk Tarhan. Biga TSO Meclisi’nin yapılan ilk oturumunda 2022-2026 döneminde görev yapmak üzere Meclis Başkanlığına Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Jale Kırbaş ve Ümit Alşan, Meclis Kâtip Üyesi olarak ise Cihan Ertaş seçildi.

Yönetim Kurulu; Şadan Doğan (Yönetim Kurulu Başkanı), Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Sedat Çakır, Tevfik Başarır, Ergin Sezen, Hakan Akın, Sedat Özer, Özgür Yılmaz.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Mehmet Ali Çimen, Erhan Baş, Süleyman Süle, Görkem Deniz, Oğuz Yavuzaslan, Emre Birer.

Disiplin Kurulu; Biga Demet Tarım Hayv. ve Tic. A. Ş. Erhan Bitirim, Gülümser Veterinerlik Hizm. Ltd. Şti. Servet Bayram, Demirtaş Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Mustafa Demirtaş, Akdem Gübre İlaç Tarım Nakl. San.ve Tic. Ltd. Şti. Mustafa Kahyaoğlu, Biga İlçesi Bal Üreticileri Birliği Ticari İşletmesi Ali Kurt,

Gezek Yapı Malzemeleri Tic. Ltd. Şti. Muzaffer Gezek.

TOBB Genel Kurul Delegeleri: Sedat Çakır (Asil), Erol Şener (Yedek)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÇTSO yönetiminden Başkan Erkek’e hayırlı olsun ziyareti
ÇTSO yönetiminden Başkan Erkek’e hayırlı olsun ziyareti
Avustralya ve Yeni Zelanda heyetlerinden Vali Aktaş’a ziyaret
Avustralya ve Yeni Zelanda heyetlerinden Vali Aktaş’a ziyaret