Survivor 2019'da Çanakkale'den bir isim!

Türkiye - Yunanistan çekişmesine sahne olacak olan Survivor 2019 için açıklanan kadroda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencisi Büşra Yalçın da yer aldı.

 

Türkiye - Yunanistan çekişmesine sahne olacak olan Survivor 2019 için açıklanan kadroda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencisi Büşra Yalçın da yer aldı.

 

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan yarışmacısının Türk yarışmacıları belli oldu. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yarışmacılar arasında, 21 yaşında ve Tokatlı olan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyan Büşra Yalçın da yer aldı. 12 yıl voleybol oynayan Büşra, Survivor 2019’da Türkiye takım kadrosunda er dökecek.   

 

Survivor Türkiye - Yunanistan için hazırlanan tanıtımlarda Büşra Yalçın kendisini şöyle anlattı; “İlkokul dördüncü sınıfta voleybolla tanıştım. Okul takımıyla başladıktan sonra 12 yıl Bahçelievler kulübünde voleybol oynadım. Üniversitenin ilk yılında ‘Doğa Kampı’ dersimiz vardı, orada gerçekten bir Survivor yaşadık. Daha sonra ben de gitmeye karar verdim. Bence yapabilirim. Çok hırslıyım. İstediğim bir şeyi kafaya koyduğumda her zaman yaparım. Survivor'ın artık gerçekten bir kadın şampiyon hak ettiğini düşünüyorum. Bu yıl Türk - Yunan olması benim için çok önemli. Çünkü ben voleybolda milli takıma gidemedim. Bu yüzden orada milli duygularla yarışarak Türk takımını temsil edeceğimden dolayı çok mutlu olacağım. Türkiye zaten diğer ülkelere göre bence daha birbirini sahiplenici, arkasında destekleyen bir halkımız olduğu için, orada bu duyguları da hissederek yarışacağım. O hissi her zaman orada alacağıma inanıyorum. Eğer Survivor'ı kazanırsam sporcu kişiliğimin bana orada çok şey katacak. Voleybolda takım ruhunu aldığım için orada da bunu göstererek finale kadar gidip kazanacağımı düşünüyorum.” 

 

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasının Türkiye kadrosunda Büşra Yalçın’ın yanı sıra ayrıca; Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer ve Okay Köksal da bulunuyor.

 

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasının  lk bölümü 2 Şubat Cumartesi günü ilk bölümüyle TV8 ekranlarında başlayacak.