Meteorolojiden fırtına uyarısı!

Meteorolojinin tahminlerine göre Kuzey Ege Denizi'nde fırtına bekleniyor.

Meteorolojinin tahminlerine göre Kuzey Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor.

Konuyla ilgili meteorolojiden yapılan bilgilendirmede; “Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esen rüzgarın, bugün (Perşembe) akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir” ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre; bölge geneli parçalı zamanla çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç ve kuzey kesimlerde pus ve yerel olarak sis görülecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif zamanla orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kıyı kesimlerde kuvvetli (30-60 km/s) esecek.

ÇANAKKALE İlçe Beklenen Hava En Düşük
(°C) En Yüksek
(°C) Ayvacık Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatleri puslu   9 Bayramiç Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatleri pus ve yer yer sisli   11 Biga Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatleri puslu   13 Bozcaada Parçalı zamanla çok bulutlu   12 Çan Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatleri pus ve yer yer sisli   10 Çanakkale Parçalı zamanla çok bulutlu   12 Eceabat Parçalı zamanla çok bulutlu   11 Ezine Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatleri puslu   11 Gelibolu Parçalı zamanla çok bulutlu   11 Gökçeada Parçalı zamanla çok bulutlu   10 Lapseki Parçalı zamanla çok bulutlu   11 Yenice Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatleri pus ve yer yer sisli   11