MasterChef'de final günü! Çanakkale, Uğur ile birlikte

MasterChef Türkiye'de büyük finale Çanakkaleli Uğur Kardaş ile Kerem bugün son yemeklerini şampiyonluk için yapacak.

MasterChef Türkiye’de büyük finale Çanakkaleli Uğur Kardaş ile Kerem bugün son yemeklerini şampiyonluk için yapacak.

 

TV 8 ekranlarının sevilen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye’de bu akşam canlı yayında büyük final heyecanı yaşanacak. Türkiye’nin ünlü ve ödüllü şefleri Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu’nun jüriliğini yaptığı MasterChef Türkiye’nin şampiyonu saat 20:00’de canlı yayındaki programda belli olacak.

 

Yarışmada Çanakkaleli olduğunu her fırsatta dile getiren Uğur Kardaş, finaldeki rakibi Kerem’i saf dışı bırakarak birinciliğe ulaşan isim olmak istiyor. Çanakkalelilerin de büyük desteğini alan Uğur’un şampiyonluğu hemşerilerini de son derece memnun edecek.

 

“HAYATIMIN BELKİ DE EN BÜYÜK SINAVINI VERECEĞİM”

MasterChef Türkiye finalisti Uğur Kardaş, nstagram hesabından büyük finale ilişkin duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Pazar günü hayatımın belki de en büyük sınavını vereceğim. Allah’ın izniyle bu işin altından çıkmak nasip olsun. İnandığım bu yolda sona yaklaşmak beni ve ailemi gururlandırdı. Üzerimde emeği olan, koskoca 11 senedir çalıştığım ustalarım, şeflerim hepsi hakkını helal etsin. İyi ki aşçıyım, iyi ki dedemin çırağıyım.” Uğur’un bu sözler sosyal medyada büyük beğeni toplarken, çok sayıda başarı dileğini yorumu da aldı.

 

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİ NELER SÖYLEDİ

MasterChef Türkiye Jürisi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu da instagram hesaplarından Uğur ve Kerem ile birlikte fotoğraflarını paylaşarak iki yarışmacıya da finalde başarı diledi.

Hazer Amani, “4 aylık bu zorlu maratonda tüm rakiplerinin arasından sıyrılıp finale adını altın harfler ile yazdıran sevgili Kerem ve Uğur bu akşam büyük finalde her ikinize de bol şans” ifadelerini kullandı.

Mehmet Yalçınkaya; “Uzun ve meşakkatli bir yol sonunda bu güne geldiniz, bu akşam büyük finalde ikinize de bol şanslar aslanlarım benim” dedi.

Somer Sivrioğlu ise “Düşmanlar çünkü ikisi de bu kupayı çok istiyor. Kardeşler çünkü bu zorlu yolda birbirlerine yardımı ve centilmenliği hiç elden bırakmadılar. Birbirlerini mücadeleyle motive ettiler, sonuçta biriniz kazanacak ama bizim için ikiniz de şampiyonsunuz Kerem ve Uğur. MasterChef Türkiye büyük final bu akşam 8de TV8‘de canlı yayında. Hep birlikte öğreneceğiz kazananı” şekilnde yorumda bulundu.

Yarışmayı kazanarak MasterChef unvanını alacak isim ayrıca 100 bin liranın sahibi olacak.