Kepez'de su faturaları ödemeleri 90 gün ertelendi!

Çanakkale'nin merkeze bağlı Kepez Beldesinde belediye koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında su faturalarının Nisan-Mayıs-Haziran aylarındaki ödemelerinin 90 gün süreyle ertelendiğini duyurdu.

Çanakkale’nin merkeze bağlı Kepez Beldesinde belediye koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında su faturalarının Nisan-Mayıs-Haziran aylarındaki ödemelerinin 90 gün süreyle ertelendiğini duyurdu.

Kepez Belediyesi sosyal medya hesaplarından, ‘Bu zor günlerin, birlik ve dayanışmayla üstesinden geleceğiz’ ifadeleri altında yapılan bilgilendirmede şöyle denildi; “Ülkemizde ve dünyada yaşanan Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle vatandaşlarımızın yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılar dikkate alınmış, bu kapsamda Belediyemiz Encümeni’nin 06.04.2020 tarih ve 2020/25 sayılı kararı ile her ay düzenlenen mekanik su sayaçları ve avans yüklemesi yapan akıllı su sayaçlarına ait Nisan-Mayıs-Haziran aylarındaki faturaların son ödeme tarihinin 90’ar gün süreyle ertelenmesine karar verilmiştir. Nisan ayı faturanızı 30 Haziran’da, Mayıs ayı faturanızı 31 Temmuz’da, Haziran ayı faturanızı 31 Ağustos’ta ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz.”