Çanakkale'de uyuşturucu operasyonu 3 tutuklama!

Çanakkale'de uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlarda gözaltına alınan7 kişiden 3'ü tutuklandı.

Çanakkale’de uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlarda gözaltına alınan7 kişiden 3’ü tutuklandı.

Çanakkale’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezi ve ilçelerde 15-16.01.2020 günlerinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda; “TCK 191 Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak, işlemleri akabinde serbest bırakıldı.

Ayrıca; “TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan toplam 7 şüpheli gözaltına alınırken, 3 şüpheli çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 kişi ise serbest bırakılırken, diğer 3 şüphelinin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 136,89 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 97,61 gram Esrar, 0,31 gram Skunk, 3 adet Sentetik Ecza, 1 adet bıçak ve 1 adet muşta ele geçirildi.