Aynı kaderi paylaşan kuzenleri sağlığına kavuşturdu

Çanakkale'de özel bir hastanede görev yapan Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger, bir ay arayla aynı kaderi paylaşan kuzenleri başarılı operasyon sonucu sağlığına kavuşturdu.

Çanakkale’de özel bir hastanede görev yapan Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger, bir ay arayla aynı kaderi paylaşan kuzenleri başarılı operasyon sonucu sağlığına kavuşturdu.

 

Çanakkale’de yaşayan iki kuzen bir arayla bacak ağrısı, ayakta kuvvetsizlik ve uyuşma şikâyetleri ile gittikleri doktordan şikâyetlerin nedeninin bel fıtığı olduğunu öğrenciler.  Recep Matur ve Fevzi Matur aynı kaderi paylaştıkları hastalıktan ameliyat olarak, başarılı bir süreç yaşadılar. Kuzenler başarılı geçen süreçte özel bir hastanede görev yapan doktorları Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger’i hem kontrol amaçlı hem de teşekkürlerini iletmek amacıyla ziyarette bulundular.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Op. Dr. Özkan Özger, “Bel fıtığında asıl sorun fıtığın olması değil sinire olan basıdır. Sinire olan basıyla bacak ve ayakta kuvvetsizlik, uyuşma ve ilaçlara yanıt vermeyen şiddetli ağrı olabilir. Bel fıtığı küçük bir kesinden mikroskop altında ameliyat edilebilmektedir. Aynı gün ayağa kalkıp 24 saat içinde taburcu edilebilirler. Kuzenlere de böyle bir ameliyat yaptık. Her ikisi de kötü günleri kısa sürede atlattı” şeklinde konuştu. Kuzenler doktorları ile fotoğraf çekinmelerinin ardından, kendilerine teşekkürlerini iletti.