Ata Demirer yeni filmini Gökçeada'da çekiyor! Çanakkale'yi tanıtmaya devam ediyor

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, yeni filmi 'Hedefim Sensin' için Çanakkale'nin Gökçeada ilçesini tercih etti

Büyük beğeni toplayan ‘Eyvah Eyvah’ film serisinin büyük bölümünü Ezine’nin Geyikli beldesi ve Bozcaada ilçesinde çeken Ata Demirer, yeni filmi ‘Hedefim Sensin’ de de Çanakkale’den vazgeçmedi. Tam bir Bozcaada hayranı olan ve yılın büyük bir bölümünü burada geçiren ünlü komedyen ve oyuncu, oyuncu kadrosuyla çok ses getirecek yeni filminin çekimlerine Gökçeada ilçesinde başladı. Demirer, filmin Gökçeada’da devam eden çekimlerinden zaman zaman instagramdan hesabından fotolar paylaşmayı da ihmal etmiyor. 

Demirer son olarak, “Gökçeada’lı gencolarla sahne sonu fotosu, mavi huydur hepimizde” yorumuyla paylaştığı fotoğraf büyük ilgi gördü. Filmin bir sahnesinde görev aldığı tahmin edilen gençlerle paylaşılan fotoğraf, bir saat gibi kısa sürede 15 bine yakın beğeni aldı. Çok sayıda hayranı da Ata Demirer’e yorumlar yaparak yeni filmi için başarı dileklerini iletti. Hedefim Sensin filmi için imaj değişikliği yaparak bıyık bırakan Ata Demirer’in son görüntüsü de çok sayıda yorum aldı. Ünlü komedyen ve oyuncuya hayranları bıyıklarını çok yakıştırdı.   

HEDEFİ SENSEİN MERAKLA BEKLENİYOR

Ata Demirer, yeni filmi 'Hedefim Sensin' için geri sayımın başladığını belirtmişti. 'Hedefim Sensin' filminin ne zaman vizyona gireceği ve oyuncu kadrosu merak edilen detaylar arasında. Demirer, BKM Film imzalı yeni filmi Hedefim Sensin'in çekimlerine başladı. Demirer, çekimlere başlandığını Instagram hesabından yaptığı “Biz başladık” paylaşımıyla duyurmuştu. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı filmin oyuncu kadrosunda, Ata Demirer’in yanı sıra Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri,  Hande Dane gibi isimler yer alıyor. Çekimleri Gökçeada ilçessinde devam eden ‘Hedefim Sensin’ filminin 29 Kasım 2018 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

EYVAH EYVAH İLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Avrupa Yakası dizisinin ardından sinemaya ağırlık veren Ata Demirer, 2010 yılında Eyvah Eyvah film çekimlerine başladı. Büyük bölümü Çanakkale’nin Geyikli ilçesinde ve bazı sahneleri Bozcaada’da çekilen, Ata Demirer’in ‘Klarnetçi Hüseyin Badem’ rolünü canlandırdığı film beyaz perdede büyük beğeni topladı. Çanakkale’den İstanbul’a giden Hüseyin Badem’in assolist Füruzan ile tanışması ve ikilinin yaşadığı maceraları anlatan film gişede milyonlarca izleyiciye ulaştı. Film, Çanakkale’nin tanıtımına da büyük katkı sağladı. Geyikli ve Bozacaada film sayesinde ziyaretçi sayılarını katladı. Geyikli beldesinde ‘Ata Demirer Eyvah Eyvah Parkı’ bile açıldı. Ünlü oyuncu zaman zaman kurdelesini kendi keserek açtığı parkı bölgeye her geldiğinde ziyaret etmeden geçmedi. Eyvah Eyvah 2 ve Eyvah Eyvah 3 seri filmlerinde de Ata Demirer yine Çanakkale’nin aynı bölgelerinde çekimlerini gerçekleştirdi. Büyük merakla beklenen ‘Hedefim Sensin’ filminde bu kez Gökçeada’yı tercih etmesi Çanakkaleleri son derece memnun ederken, Ata Demirer ile olan bağlarını da çok daha kuvvetlendirdi.

Megan Fox, Troya Fotoğraflarını Paylaştı!